Актьорът Пламен Димов, който влезе в ролята на Андрей Томов

...
Актьорът Пламен Димов, който влезе в ролята на Андрей Томов
Коментари Харесай

Актьор от "Отдел Издирване" превърна странно хоби в бизнес! Ето с какво се занимава екранният Андрей

Актьорът Пламен Димов, който влезе в ролята на Андрей Томов в " Отдел търсене ", има едно непозодирано, само че доста любопитно занимание. Той прави мебели от... бъчви!

Виж още: Ицо Хазарта и неговите прелестни девойки на разходка в прилежаща Гърция

В начинанието си той не е самичък - с него е и сътрудника му и другар Мартин Димитров. Двамата имат работилница, където са трансформирали заниманието си в сполучлив бизнес. Вече са правили маси, шкафове за алкохол, абажури, култивиран умивалници. Все отново и тук се сблъскват с провокации. Оказало се, че е много мъчно да се работи с обособените дъски, тъй като са извити, и една с една не са идентични, споделя " Уикенд ". Към буретата се ориентирали, тъй като се оказало, че дървеният масив е много скъпа суровина, за която трябват и специфични и скъпи машини.

Виж още: Обратно преброяване: Ева Веселинова за бременността, развиването на близнаците и по какъв начин поддържа връзка с тях

Идеята да трансфорат заниманието си във втора специалност им хрумнала чак предходната година. Един ден, до момента в който били в двора на къщата, в която живее Мартин, решили да си създадат барбекю. Справили се с лекост, като преобразили един варел. Жените им били във екстаз. Актьорите пък били толкоз въодушевени и удовлетворени, че се заели да проучат по какъв начин да прибавят към обичаното си занятие бизнес проект.

Виж още: Цвети Пиронкова очарова със фотография на дребния си наследник Александър

Самият Пламен Димов стана татко в края на февруари. Тогава му се роди момче. В професионален проект той е част от трупата на Народиня спектакъл. Дебютира на екрана, когато е едвам на 18 години, и стана прочут с ролята си на Филип в сериала " Забранена обич ". Играе също във кино лентата " Каръци " дружно с Елена Телбис, с която в този момент си партнират в " Отдел " Издирване ".

Изображение: https://www.instagram.com/pacitoman/
https://www.facebook.com/otdelizdirvane/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР