Актьорът от „Хана Монтана“ Мичъл Мусо е арестуван за предполагаемо публично опиянение и кражба

...
Актьорът от Хана Монтана Мичъл Мусо беше арестуван в Тексас
Коментари Харесай

Актьорът от "Хана Монтана" Мичъл Мусо беше арестуван в Тексас в събота.

Мусо, който изигра Оливър Окен в хитовата поредица, беше арестуван в Рокуол по обвинения в опиянение и кражба, според полицейското управление на Рокуол.

Полицията беше изпратена за „безредици в хотел, разположен в 2600 Block of Lakefront Trail в Рокуол, Тексас“. „При пристигането служителите се свързаха с жалбоподателя, който посъветва лице, което изглеждаше в нетрезво състояние, да влезе в хотела, да избере пакет чипс и да го яде“, според полицията.

Когато Мусо бил помолен да плати за чиповете, „той станал словесно обиден и си тръгнал, без да плати“, каза полицията.

Снимка за резервация на Mitchel Musso от 26 август. Снимка за резервация на Mitchel Musso от 26 август. Офисът на шерифа на окръг Рокуол

Полицаи разговаряха с Мусо пред хотела, където той „показа признаци на интоксикация“ и беше задържан.

„Рутинна проверка на записите също разкри, че г-н Мусо има няколко неизпълнени заповеди за трафик от полицейското управление на Рокуол. Той беше транспортиран до центъра за задържане на окръг Рокуол, където му бяха повдигнати обвиненията“, се казва в изявлението.

Мусо прекара една нощ в затвора и беше освободен срещу гаранция от 1000 долара късно следобед в неделя, според изявлението.

CNN се свърза с представители на Musso за коментар.

32-годишният Мусо се появи в „Хана Монтана“ от 2006 до 2011 г. Той също така беше домакин на „PrankStars“ на Disney Channel.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР