Актьорът от EastEnders Навин Чоудри говори за бъдещето си в

...
Актьорът от EastEnders Навин Чоудри говори за бъдещето си в
Коментари Харесай

Актьорът Ниш Панесар от EastEnders отговаря на негативната реакция на зрителите, докато дразни бъдещето на сапунената програма на BBC

Актьорът от EastEnders Навин Чоудри приказва за бъдещето си в сапунената серия на BBC, на фона на недоволствата на феновете по отношение на неговия злосторен персонаж Ниш Панесар.

Звездата приказва извънредно пред The ​​Mirror за драмата, която следва за злодея Ниш, седмици откакто той съвсем беше погубен от Шестимата на Коледа. Ниш оцеля след удара по главата, нанесен от Дениз Фокс, с помощта на това, че брачната половинка му Суки Панесар го съживи, все пак, на което я беше подложил.

През декември тя най-сетне откри куража да напусне контролиращия си и принудителен брачен партньор и разкрива същинската си същина, обявявайки романса си с любовта на живота си Ив Ънуин. Убиецът Ниш, който напусна пандиза едвам през 2022 година след обвиняване в ликвидиране, се опита да убие Ив, искайки да съсипе живота на Суки.

Когато Ив оцеля, защото синът на Ниш Рави Гулати не можа да продължи с убийството, Ниш отхвърли да разреши на Суки да го напусне и събитията доближиха трагична точка на Коледа,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР