Актьорът Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова бяха пропилени

...
Актьорът Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова бяха пропилени
Коментари Харесай

Почитател срина Наум Шопов и Теа

Актьорът Наум Шопов-младши и обичаната му Теа Минкова бяха пропилени от техен почитател, който ги разкритикува, че са избрали лесния път, вместо да се трудят като естествените хора и да имат специалности. Всъщност Наум е доктор, само че в никакъв случай не е работил като подобен, тъй като избра да е инфлуенсър и да споделя с какъв прахуляк перат у дома, вместо да лекува заболели от Ковид.

" Занимавате се с инфлуенсърство тъй като във вашия случай е най-прекият и елементарен път към приходи. Имате прелъстителен външен тип и треторазрядни актьорски умения, които обаче се харчат измежду посредствената публика. Продавате илюзията за съвършен живот " - написа последователка на двойката.



" В професионален проект изборът и на двама ви ми наподобява разочароващ. Каквито и да са претекстовете на Наум Шопов да не се занимава с медицина сега е безспорен факт, че той е заел нечие място в университета, учил е 6 години медицина и в този момент се пробва да работи като артист какъвто не е, като водещ на излъчвания каквито много хора се пробват да бъдат, само че малко на брой действително съумяват или като влогър и инфлуенсър какъвто всеки втори сега се пробва да бъде и скоро ще има съществено пренасищане на такива за разлика от лекарите. Теа Минкова също евентуално би могла да бъде по-полезна, изявявайки се в друга сфера. В този смисъл, най-малко на мен, като хора, които са избрали да излагат живота си на показ ми се струвате прекомерно докачливи " - хока ги не без съображение друга разочарована фенка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР