Актьорът на култовата поредица Черният рицар-Майкъл Кейн отново е на

...
Актьорът на култовата поредица Черният рицар-Майкъл Кейн отново е на
Коментари Харесай

Звезда от Черният рицар ни готви изненада

Актьорът на паметната поредност " Черният рицар " -Майкъл Кейн още веднъж е на фокуса на вниманието на феновете на поредицата.Този път артистът ще дебютира като публицист, с идното издание на роман-трилър тази година, заяви ДПА, представено от Българска телеграфна агенция.

90-годишният Кейн разгласи, че книгата, озаглавена „ Смъртоносна игра “, ще излезе на 23 ноември.
-->
Романът наблюдава приключенията на основния полицейски контрольор Хари Тейлър – детектив, който не почита бюрокрацията или политическата известност. След като международните организации за сигурност афишират паника, Хари и неговият нетрадиционен екип се впускат в търсене на следи. В опитите си да открият изчезнал уран,те преследват обвинени като аристократичния търговец на изкуство Джулиан Смайт (в Лондон) и олигарха Владимир Волдрев (в Барбадос).

Кейн е взел участие в над 160 кино лентата през 70-годишната си кариера. Известен е с функциите си в „ Зулу “, „ Италианска спекулация “, „ Интерстелар “ и франчайза „ Черният рицар “.

 „ Смъртоносна игра “ е първият разказ на Кейн, само че той към този момент е разгласил няколко автобиографични творби в предишното, като „ За какво става въпрос? “ през 1992 година и „ До Холивуд със слон “ през 2010 година

Източник: БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР