Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята си на

...
Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята си на
Коментари Харесай

Почина Чандлър от Приятели

Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия американски сериал " Приятели ", е бил открит мъртъв в дома си на 54-годишна възраст, оповестяват през днешния ден американските медии, представени от Франс прес.

Според в. " Лос Анджелис Таймс " артистът е бил открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис. Според неназовани източници, представени от същия вестник и профилираната медия TMZ, която първа заяви за гибелта на артиста, на мястото не са открити следи от принуждение.

Пери е номиниран за " Еми " поради ролята си в ситкома, който наскоро имаше нов суперуспешен сезон. В предишното Пери имаше съществени проблеми с алкохола.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР