Актьорът любимец на няколко поколения българи Георги Мамалев е отпразнувал

...
Актьорът любимец на няколко поколения българи Георги Мамалев е отпразнувал
Коментари Харесай

Георги Мамалев: Отпразнувах Гергьовден с ромска компания

Актьорът любим на няколко генерации българи Георги Мамалев е отпразнувал Гергьовден в страхотна ромска компания.

 

Стойчо Манджата от Созопол го поканил на ромски Гергьовден в с. Равадиново, само че имало и много българи. Имало доста ястие, пиянство и несъмнено кючеци. Мамалев дефинира ромите като извънредно приятни хора – културни, работещи.

 

В последно време към този момент няма толкова доста задължения като преди, само че пък за сметка на това има повече време за фамилията и околните си.

Влязъл в шоубизнеса с помощта на Тодор Колев, с който се срещнали по време на фотосите на „ Двойникът “. Участвал постоянно в новогодишните стратегии по малкия екран, а след това нещата потръгнали и с хубави функции в киното и театъра.

 

Все още е на щат в Народния спектакъл. Подчертава, че той е един от дребното артисти, които преди години не напуснали Народния и не предпочели да са на цивилен контракти. Откровено декларира, че в случай че един актьор не играе в други театри като посетител или пък не взе участие в други планове на хонорар, животът му ще е доста сложен. Именно ниското възнаграждение е една от аргументите претендентите във ВИТИЗ да са толкова малко към днешна дата.

 

Георги Мамалев е от малцината родни създатели, които са удовлетворени от пенсията си. На 71 години си пожелава да е здрав, както и обичаните му хора, и да изиграе най-малко още няколко хубави функции. Опитва се да живее здравословно като се движи повече и употребява по-лека храна. Поставил си е за цел да смъкна 5 кг преди лятото.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Мамалев актьор Тодор Колев Гергьовден
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР