Актьорът Камен Донев става ММА боец. Изпълнителят е напълно готов

...
Актьорът Камен Донев става ММА боец. Изпълнителят е напълно готов
Коментари Харесай

Камен Донев става ММА боец

 Актьорът Камен Донев става ММА войник. Изпълнителят е изцяло подготвен да се превъплъти в ново амплоа–на състезател.

Театралният ас от много време тренира паралелно със звезди като Георги Валентинов, Никола Дипчиков, Константин Семерджиев–Коко Тайсъна и други. Колегите му в спортната зала се майтапят, че никой не може да му се опре и е напряко подготвен за кръга.

48-годишния русенец от дълго време е почитател на смесените боеве и не пропуща галавечер. Той постоянно поддържа родните звезди и даже тренира с тях, пише  " България през днешния ден ".

" Много е добър в залата. Няма кой да го бие ", свидетелства Георги Валентинов. " Тренира за наслаждение. Нашият спорт доста му харесва ", прибавя още той.

Авторът на " Възгледите на един преподавател за националното творчество " и хитовия филм " Уют " подхожда в действителност професионално към бойните спортове. Дори оборудването му е съгласно условията за бойците и Донев тренира с къси панталони, с каквито се бие Благой Иванов-Багата и постоянно с бинтовани ръце.

Валентинов споделя, че образецът на артиста е индикативен. И доста от тях са стимулирани да бъдат по-активни в тренировките си.

Още повече, че за огромна част от тях спортът оказва помощ и за психическо разтоварване от рутинното всекидневие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР