Актьорът Камен Донев обяви, че няма да участва занапред в

...
Актьорът Камен Донев обяви, че няма да участва занапред в
Коментари Харесай

Камен Донев напусна спектакъл в Народния театър поради "арогантност на директора"

Актьорът Камен Донев разгласи, че няма да взе участие отсега нататък в спектакъла " Живота е прелестен " на Народния спектакъл заради последна непоносимост към обстановката в театъра и безобразното, надменно държание на шефа.

До завършек на сезона, който завършва на следващия ден, в програмата на театъра липсва това зрелище, идващият театър е на 28 септември.

Донев не е член на трупата, само че играе водещата роля в пиесата на Николай Ердман, чийто режисьор е Александър Морфов.

Надявам се и имам вяра, че ще се забележим в Народен спектакъл " Иван Вазов " при други условия и друго управление, написа артистът, който преди дни заради промяна на пропускателния режим в театъра беше заставен да влезе за подготовка с табелка " клиент ".

 Кризата в Народния спектакъл ражда Движение за просвета Кризата в Народния спектакъл ражда Движение за просвета

Той написа че след свадите в театъра (започнали след назначението на свързаната с Движение за права и свободи Велислава Кръстева за пиар на театъра и последвалия спор сред шефа Васил Василев и режисьора Александър Морфов ) и " събитията произтекли след това ", е излизал на сцената
от обич към спектакъла и от почитание към феновете. " Но чашата преля... Аз имам достолепие и няма да разреша то да бъде погазвано! ", написа артистът и благодари на публиката за аплодисментите.

Под " събития, произтекли след това ", евентуално се има поради и правосъдното дело, което д за засегнатост. В напролет Камен Донев назова Василев " шушумига ", " човечец " и го дефинира като " нечитав човек ". Следващото съвещание е през октомври.

Вчера стана известно, че административното управление на театъра не е възобновило трудовия контракт на фотографа Стефан Щерев, съгласно обясненията - по финансови аргументи.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР