Актьорът Калин Врачански влиза в една от главните роли на

...
Актьорът Калин Врачански влиза в една от главните роли на
Коментари Харесай

Калин Врачански за новия сериал "Братя" и защо никога не би се оженил

Актьорът Калин Врачански влиза в една от основните функции на новия български сериал " Братя ". Той ще ни опише историята за двама братя от двете страни на закона, влюбени в една жена. Двамата са били доста близки в предишното, само че през днешния ден са първи врагове. 

" Идеята за него е на Краси Банков, който е и негов продуцент. Самият сюжет е написан от едни от най-утвърдените и суперталантливи сценаристи в последните десетина години - Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски ", споделя Врачански пред 24 часа. Актьорът споделя, че неговият воин може да получи всички избрания за позитивен подобен. " Но в сегашното в този момент се изправя освен против нещата, с които би трябвало да се бори физически, само че и против вътрешните си страхове, което го прави забавен за изиграване, а и за публиката ", добавя той.

Виж още: Александър Сано остана без Instagram, турските хакери с нова вълна набези у нас

Калин Врачански споделя, че за благополучие не е бил в сходна обстановка - да дели някого с различен човек. Самият той сега е във връзка, като твърди, че точно поради приятелката си е съумял да се оправи прочувствено и душевен с карантината. Връзката посред им е красива и хармонична, само че несъмнено не мислят за брак. 

Виж още: Нов член в фамилията на Никол! Кой е той - вижте ТУК!

" Аз съм срещу това. На мнение съм, че двама души могат да са дружно и без такова обвързване. Смятам, че един автограф нищо не носи. А за децата - когато дойдат ", разяснява той.

" Братя " стартира на 7 септември от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР