Актьорът Калин Врачански попиля депутатите за отказа им да носят

...
Актьорът Калин Врачански попиля депутатите за отказа им да носят
Коментари Харесай

Калин Врачански възмутен от депутатите заради зелените сертификати

Актьорът Калин Врачански попиля депутати те за отхвърли им да носят маски и да демонстрират документи на влизане в Народното събрание. Той засегна тематиката в изявление пред " Лупа ". 

" Скандално е, че за следващ път се отбягва тематиката за документите и за маските в Народното събрание. Това е неуместно. Оттам идват всички наредби и заповеди. И самите депутати не съблюдават тези правила.

И тогава ти си казваш: „ Добре, с какво депутати те са по-привилегировани от останалите поданици на тази страна? С това, че имат имунитет ли? “

Нелепо е, грозно е. Нима депутати те са по-специални и за тях ограниченията не важат? Ти си отишъл в Народното събрание, с помощта на това, че едни хора, които ти по-късно започваш да забравяш, са дали своят вот за теб или за партията, която те е издигнала. Нали коренът на думата депутат идва от „ народ “. Ти идваш от този народ, ти не си просто спуснат отнякъде. Ти си повдигнат от тези хора.

 Мислех си, че разпоредбите ще важат при депутати те, както за всички останали. А се оказва, че не е по този начин. Гледах директното лъчение от Народното събрание, когато депутати те поставиха клетва и в същия момент те я оспориха.

Видях една немалка част от хората в залата, които бяха без маски. И си споделям: „ Не е ли неправилно и непочтено по отношение на всички останали? “ Народното събрание се посещава от доста хора, не от петима души. Те стоят един до различен. Много министри също бяха без маски. Неприятно е да го гледаш.

Същевременно още преди време в изявленията се пробвах да повдигна тази тематика, само че никой не я продължи. Докато съм пътувал със аероплан ми правеше усещане, че самолетите са цялостни, пасажерите са един до различен, а ние в театрите бяхме принудени да играем пред 30% аудитория и феновете седяха на огромно разстояние един от различен.

С какво самолетът е по-различен от това да влезеш в една театрална зала, която е в пъти по-голяма от кабината на самолета, хората в театъра да са на 30%, а в един аероплан, в който има 250-300 места, хората да са един до различен, въпреки и с маски. В рейсовете на дълги дистанции ситуацията е същото ", попита резонно Врачански, който прави извънредно мощна роля в " Тютюн " дружно с Диана Димитрова.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР