Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери,

...
Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери,
Коментари Харесай

Ласкин оставил предсмъртни писма до любимите си жени

Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери, а в едното приказва и за обичаната си Алекс Сърчаджиева, научи HotArena.

Малко преди да си отиде от този свят, той се е видял с двете си дъщери. 48-годишният артист е предусещал, че може да се случи най-лошото с него по тази причина е решил да показа в писмена форма любовта си към Люба, София и Алекс.

„ Винаги ще ви покровителствам и ще ви вардя, мои красиви девойки. То моето сърчице се дели на три за вас. Обичам ви “, написа Лаксин. Според хора от обкръжението му персоналните послания към този момент са станали притежание на фамилията му.

Междувременно в мъка през вчерашния ден беше и бащата на Чочо Попйорданов – Иван, написа " България Днес ". „ Чочо и Иван доста се харесваха и имаха нещо общо . Сигурно и по тази причина Господ ги прибра на 48 години. Ако има небесен спектакъл, то те двамата се откриха там. Да играят основните функции “, споделя някогашният началник на Българска национална телевизия.

Иван Ласкин и Чочо Попйорданов бяха доста близки . Миналата година той му написа прочувствено писмо, което съчини на гроба му.

„ Знаеш, че през днешния ден ти донесох съветски люти кисели краставички, които ти обожаваш и един ловджийски патрон, тъй като непрекъснато ми ги крадеше патрон по патрон и си ги редеше в хола като титли. Пак се смях на бюста, който ти е изваял Вежди, тъй като приличаш на нещо приблизително сред карибски корсар и Годзила в мено- пауза. Смея се, обичани приятелю...хубав си! Александра и Джовани изпушиха 757438 цигари. Довечера няма да отида с другите. Ще си остана у дома и ще виждам или “Адио, Рио ” или “Вчера ”...май и двата. Александра и Софи ще отидат, с цел да си играят с Катето)))

Пиша на страницата си, тъй като нуждая се да споделя на всички, какъв брой доста те обичам! Сещам се, когато си сцепи главата на фотосите на “Дунав мост ”, по какъв начин ти промих раната с газирана вода и след това всички момчета ти се подигравахме, че си като отворено шампанско. Понякога тая в себе си завист, и лекуването ми идва, когато в изблик на злобата си, ти мигновено изкачаш пред очите ми и ми казваш да не съм подобен! Да, ще се старая да съм като теб. Въпреки, че моето сърце е нормално, човешко, а твоето е огромно колкото НДК и е Ангелско! Хем ми липсва смеха ти, хем го слушам всеки ден! Честит Рожден Ден! Обичам те огромни батко! Обичам те непрежалими Петър Иванов Попйорданов! “.

Съпругата на Ласкин е на успокоителни, само че се пробва да е в кондиция поради щерка си София, на която обяснила, че татко й е станал звезда на небето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР