Актьорът и продуцент Майкъл Б. Джордан, който се прослави с

...
Актьорът и продуцент Майкъл Б. Джордан, който се прослави с
Коментари Харесай

Майкъл Б. Джордан е най-сексапилният мъж

Актьорът и продуцент Майкъл Б. Джордан, който се популяризира с кино лентата "Черната пантера ", беше определен от сп. "Пийпъл " за най-сексапилния мъж, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Чернокож мъж получава купата за трета поредна година. Миналата година достойнството се падна на музиканта Джон Леджънд, а през 2018 година - на английския артист Идрис Елба, предава Българска телеграфна агенция.

Майкъл Б. Джордан сподели, че купата му дава самочувствие. "Добре е да си в този клуб " - призна той в изявлението пред сп. "Пийпъл ".

Актьорът, който е на 33 години, стартира кариерата си като дете в телевизионни излъчвания "Всичките ми деца ". Той се издига непрестанно в Холивуд и огромният му пробив е през 2013 година в драмата "Инцидентът на станция "Фрутвейл ". През 2015 година взе участие в продължението на "Роки " "Крийд: Сърце на първенец ", а три години по късно е злодеят в "Черната пантера ".

Майкъл Б. Джордан е деятел за реализиране на по-голяма разнородност в Холивуд.

Титлата от сп. "Пийпъл " радва доста дамите в фамилията му, сподели Майкъл Б. Джордан.

"Когато баба ми беше жива, тя колекционираше списанието и естествено майка ми го чете доста и лелите ми. Определено ще намерят особено място за този брой " - увери той.

Майкъл Б. Джордан е на корицата на броя на сп. "Пийпъл ", който излиза в продажба в петък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР