Актьорът и инфлуенсър Наум Шопов-младши е в югоизточната ни съседка

...
Актьорът и инфлуенсър Наум Шопов-младши е в югоизточната ни съседка
Коментари Харесай

Родата на Наум Шопов отдъхна предоволно на аванта в Турция

Актьорът и инфлуенсър Наум Шопов-младши е в югоизточната ни съседка Турция, където снима риалитито „ Ергенът “. 

Той не се поколебал и за момент, когато получил предлагането да влезе още веднъж в ролята на водещ на шоуто. Дал си ясна сметка, че това е прелестна опция да си удължи лятото с още един месец. Към днешна дата времето в Турция е повече от отлично и Наум Шопов го употребява на макс – когато не е на фотоси, е със фамилията си на плажа.

И тази година артистът е помъкнал в Турция цялата си рода. С него са брачната половинка и щерка му, както и балдъзата Ая и тъщата Анджела. Всички те ще отдъхват на облага през целия месец, до момента в който текат фотосите. Къщата, в която са отседнали разполага и с огромен басейн, от който половинката на Шопов пуска всекидневно фотоси.

И през предходната година цялата фамилия отдъхна на облага на турската ривиера. Откакто двамата със брачната половинка му се изявяват като инфлуенсъри, на Наум Шопов стартира да му харесва от ден на ден да употребява всички екстри, без да заплаща. Мълвата носи, че даже отсрочил сватбата си, защото не намерил заведение, готово да спонсорира празничната гощавка. Тъй като не желал да пръска хиляди левове изчаква за уместно предложение.

При все, че преди няколко години Наум Шопов приключи медицина, той въобще не се захвана с тази благородна специалност, защото инфлуенсърството се оказа в пъти по-доходоносно. Той сякаш беше с желанието да се занимава с пластична хирургия, само че заряза специализацията под предлог, че не му доближава време.
Дори твърдеше, че приема актьорството и шоубизнеса единствено като занимание, само че в един миг нещата се завъртяха по този начин, че всичко се промени. 

След като се снабди с необятна известност около присъединяване в хитовия сериал „ Откраднат живот “, той реши да я осребри. С над 200 хиляди почитатели в обществената мрежа и рекламите в Инстаграм, той съумя да си докара съществени доходи от реклами и даже откри ново поле за изява – инфлуенсърството.

След като станаха родители, офертите за реклами от бебешки компании към Наум Шопов и половинката му Теа Минкова заваляха като проливен дъжд. Теа даже напусна работата си като банков чиновник, с цел да може да се посвети напълно на профилите си в обществените мрежи. 
Наум пък си купи професионална техника, с която да снима видеоклипове за Ютюб.

Наследникът на фамозния артист Христо Шопов твърди, че откогато е навършил пълноправие се оправя самичък в живота. Не липсвали моменти, в които финансовото му състояние не било цветущо, само че за него най-важното било да не разреши да падне духом и не спирал да търси поле за изява и благоприятни условия за излизане от рецесията. Споделя, че на първата им годишнина с половинката му, нямал пари за безценен подарък и й купил дребна раничка от близката сергия, която коствала 15 лв..

Спомня си, че дълго време се колебал, когато получил предлагането за присъединяване в „ Откраднат живот “, само че към днешна дата не съжалява, че е приел. Истината е, че точно докторската сага по Нова тв му донесе невероятна известност и му обезпечи финансова непоклатимост.
Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР