Актьорът Христо Гърбов е катастрофирал и е блъснал в крава.

...
Актьорът Христо Гърбов е катастрофирал и е блъснал в крава.
Коментари Харесай

Христо Гърбов катастрофирал и блъснал крава: Беше страшно!

Актьорът Христо Гърбов е аварирал и е блъснал в крава. Това описа самият той пред NOVA.  В колата е била и неговата брачна половинка - режисьорката Иглика Трифонова.

" Беше ужасно! Разминах се с кола и внезапно видях крава пред мен. Прецених, че в случай че се ударя в корема й, всичко отпътува. И по тази причина я ударих в профил. Ударът беше доста тежък за кравата, а колата ни беше потрошена. Нищо не ставаше от нея. Изпаднах в потрес, тъй като трябваше да карам по-късно без предно стъкло ", показа Гърбов.

Неговата брачна половинка Трифонова е имала още един сериозен миг - режисьорката е била в епицентъра на потопа по Южното Черноморие. " Аз бях там, Христо доста ми липсваше, само че се бях мобилизирала да не му го кажа по телефона. Беше ужасно. Един от тези моменти, в които се срещаш челно с природата. Тя не се майтапи и постоянно може да покаже размера си. Да се сблъскаш с това е същински ужасно и значимо. Вече виждам на всичко към себе си с някаква лупа, природата ни кара да се замислим ", показа тя. И добави, че с помощта на първокласен дренаж дворът й не се е трансформирал в басейн.

Христо Гърбов посочи, че жена му е способна да резервира хладнокръвие. " После като видях по малкия екран се тормозих и започнах да звъня и да запитвам, а тя към този момент чистеше водата. Васко Драганов има къща в Царево, двамата започнахме да звъним и да се тормозим. Община Царево бързо се провежда и се оправи с бедствието, доколкото е допустимо, както и кметът на Лозенец ", счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР