Актьорът Деян Донков има мисия да се пробва като дизайнер.

...
Актьорът Деян Донков има мисия да се пробва като дизайнер.
Коментари Харесай

Деян Донков става дизайнер

 Актьорът Деян Донков има задача да се опитва като дизайнер. Театралната звезда се вижда в това занятие.

" Аз съм дизайнер. Да сътворявам облекла е моята втора най-голяма фантазия. Още от дете шия. С една забрадка на главата ходех, и тя в оранжево. Понякога ми е неприятно да върша неприятно усещане “,  споделя звездата на Народния спектакъл.

Преди година поп фолк певицата Алисия сбъдна фантазията си да бъде дизайнер. Едновременно с това гради кариера и на музикалната сцена. Дрехите, които прави изпълнителката демонстрира на участия и в интернет на свои фотоси в мрежата. Алисия е приета за една от най-хубавите в стилните среди и е носителка на наградата " Бг фешън икона “ за 2014г., през предходната година се окичи с премията " Жена на годината “ в категория " Мода “.

Колежката й Анелия умело върви по стъпките на Алисия и неотдавна се развива като дизайнер. И малко позабравената изпълнителка от близкото минало Вероника има лична фешън линия.

Азис също има афинитет  към модата. Една от огромните му пристрастености е дизайнът. По-рано през годината той   направи няколко модела за сбирката на положителната му другарка Светлана Гущерова, която също се изживява като дизайнер.

Златка Райкова има сполучлив бранд от години. Плеймейтката предлага за всекиго по нещо, от деца до комплекти за двойки, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР