Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във

...
Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във
Коментари Харесай

Актьорът Дани Трехо извади бебе от катастрофирала кола

Актьорът Дани Трехо, прочут с функциите на корави видове във филми като "Жега ", "От здрач до зори " и "Мачете ", се е показал като воин в действителния живот, помагайки за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след злополука автомобил, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс.

Седемдесет и пет годишният Трехо споделя за локална телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис, когато на пресечка в града е станал очевидец на злополуката сред два автомобила. Момченцето и баба му, която е карала удареното и частично смачканото возило, са останали заклещени в него.

Трехо и друга очевидка - жена, показала се като Моника Джаксън, са обединили напъните си в опит да извадят детето от автомобила преди идването на спешните и избавителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото возило, с цел да откопчае момченцето от столчето му, до момента в който артистът е съумял да го издърпа от другата страна.

Дани Трехо добавя, че е трябвало да успокоява детето, преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния хлапак, до момента в който профилираните екипи извадят баба му.

От пожарната работа удостоверяват злополуката сред двата автомобила, единият от които се е преобърнал. При случая няма съществено потърпевши. Трима души, измежду които бабата и момченцето, са откарани в болница за обзор.

View this post on Instagram
I helped rescue a baby after driver ran red light, causing 2-car crash in Sylmar... #dannytrejo #sylmar #ktla #abc7

A post shared by Danny Trejo (@officialdannytrejo) on Aug 7, 2019 at 5:57pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР