Актьорът Чарли Шийн вероятно ще бъде съден за предполагаемо излагане

...
Актьорът Чарли Шийн вероятно ще бъде съден за предполагаемо излагане
Коментари Харесай

Жена съди Чарли Шийн за умишлено излагане на ХИВ

Актьорът Чарли Шийн евентуално ще бъде съден за хипотетично излагане на някогашна другарка на ХИВ, написа Контактмюзик.

51-годишният артист не е упоменат по име в делото, заведено в четвъртък в районния съд на Лос Анджелис. В документите, получени от " Ю Ес Уикли " обаче, ищцата, разпозната като Джейн Доу, емигрантка от Русия, споделя, че някогашният й сътрудник разкрил ХИВ-статуса си в телевизионни изявленията на 17 ноември 2015 година и 21 юни 2016 година На същите дати сп. " Ю Ес Ей Тудей " споделя за положението на Шийн.

Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според документите, двамата се срещнали при започване на септември 2015 година и почнали " сантиментална и полова връзка след няколко дни ". Жената твърди, че преди да вършат секс, е питала обвинения дали страда от полово излъчени заболявания. Той й споделил, че е " добре " и " би трябвало да му се довери ".

Джейн Доу споделя, че в началото са употребявали латексови презервативи, само че са имали беззащитен орален секс, а на 26 октомври 2015 година са имали и беззащитен контакт за първи път. По-късно мъжът й е споделил, че е ХИВ-позитивен.

Чарли Шийн несъзнателно способства за битката против ХИВ

Жената потърсила здравна помощ и била подложена на антиретровирусно лекуване в продължение на няколко седмици.

Бившата избраница на Чарли Шийн - порноактрисата Брет Роси, заведе сходна тъжба против артиста, откакто той разкри диагнозата си обществено.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР