Актьорът Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк вече не са

...
Актьорът Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк вече не са
Коментари Харесай

„Пийпъл“ хвърли бомба: Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха

Актьорът Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк към този момент не са дружно. Това оповестява сп. „ Пийпъл “, базирайки се на осведомен източник.

44-годишният Брадли и 33-годишната Ирина публично са решили да прекратят връзката си и сега се договарят за попечителството над щерка си Леа де Сен, която се роди през март 2017 година. Двамата бяха дружно в продължение на четири години.

Представители на двете звезди към този момент не са откликнали за коментар.

Проблемите на двамата започнаха около тазгодишната гала по връчването на премиите „ Оскар “. Мнозина порицаха Купър, че върти любовна спекулация с поп звездата Лейди Гага, с която си партнира в хитовия филм „ Роди се звезда “. Публиката безусловно полудя след осъществяването им на песента Shallow по време на церемонията.



Тогава певицата изясни, че с Брадли са пресъздали парчето в облиците на персонажите си Али и Джак, тъй като и двамата са актьори, искащи да поднесат най-хубавото допустимо осъществяване.

„ От тази позиция беше значимо и да сме свързани от самото начало. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се усещат по този метод. Аз съм създател. Мисля, че си свършихме добре работата “, опита да тушира слуховете в шоуто на Джими Кимъл тя.

Купър също твърди, че връзките им са единствено другарски.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР