Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота

...
Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота
Коментари Харесай

Актьорът Брад Пит няма да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка

Актьорът Брад Пит, откакто свърза за известно време живота си с двете екранни партньорки – Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал желание още веднъж да търси звезда за бъдеща любовна връзка, написа уеб сайтът Контактмюзик.

54-годишният Пит се разгласи през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли. Той още веднъж е почнал да излиза на срещи, само че този път възнамерявал да не повтаря предходни неточности и да търси сродна душа отвън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той още веднъж да се обвърже сантиментално с някоя супер звезда.

Понастоящем артистът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. А в случай че в миналото решал още веднъж да застане пред олтара, бъдещата му младоженка трябвало да го върне „към естествения фамилен живот“ отвън светлините на прожекторите.

Приятелите на Брад напомнят, че той произлиза от нормално семейство, привързано към обичайните полезности. Той е доста непосредствен със своите родители, Джейн и Бил. И брат му и сестра му са задомени и си имат фамилии. Пит ще се стреми по някакъв метод да им замязя. Актьорът си призна неотдавна, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР