Актьорът Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му

...
Актьорът Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му
Коментари Харесай

Брад Пит с неочаквана благодарност към Брадли Купър

Актьорът Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му е оказал помощ да изтрезнее и да преодолее зависимостта си от алкохола, заяви „ Контактмюзик ".

Звездата от „ Имало едно време в Холивуд " благодари на своя другар, че му е оказал помощ да преодолее алкохолната си взаимозависимост и споделя, че от този момент е „ по-щастлив ".
Брад по-рано призна, че вижда битката си с алкохола като „ огромна услуга ", която е направил на себе си и призна, че е гледал на пиенето 56-годишната звезда призна, че стартира да „ цени грешките ", които е правил в живота си, тъй като се е учил от тях.като на „ бягство ". Попитан за неговата „ борба с алкохола ", той отговори: „ Е, аз просто го видях като корист със себе си, като бягство. До известна степен, да тогава това ми беше належащо ".

„ Вината, с която към момента се боря... Осъзнавам го като същински акт на амнистия към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея. Ценя тези неправилни стъпки, тъй като доведоха до някаква мъдрост, която докара до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което сега мога да прегърна в живота си. Но сигурно не усещам, че мога да получа хвалба за това”, показа той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР