Актьорът Асен Блатечки е сигурен, че не привлича толкоз жените

...
Актьорът Асен Блатечки е сигурен, че не привлича толкоз жените
Коментари Харесай

Асен Блатечки се хвали, че е неукротим

Актьорът Асен Блатечки е сигурен, че не притегля толкова дамите с външния си тип, в сравнение с с неукротимия си и избухлив характер. Твърди, че точно пламенния му темперамент спечелил сърцето на новата му възлюбена, с която са дружно от година. Категоричен е, че не е съумяла да го укроти и добавя, че в случай че го направи, няма да е забавен. Запознати издават, че половинката му работи в посолство.

 

В изявление за Деси Банова – Плевнелиева, по Нова тв, артистът съобщи, че се надява, че към този момент е научил нужното за любовта. Това, което към този момент знае сигурно е, че любовта е реципрочност – каквото даваш, това получаваш.

 

Не крие, че е благополучен с новата жена в живота си, с която към този момент разделят един покрив. По всичко проличава, че съжителството с червенокосата дама му се отразява повече от добре. И въпреки всичките му връзки досега да се проваляха с гръм и тропот, се надява, че тази ще устои на времето и житейските тествания.

 

Макар мъчно да претърпя разлъката му с Диляна Попова, към днешна дата осъзнава, че е била за положително, защото не се разбирали добре поради сложните си характери. Поради тази причина постоянно стигали до кавги, от които страдал и синът им Борил.

 

Дава си сметка, че двете му деца го научили да си натиска надолу егото, тъй като внезапно други хора станали по-важни от него, както и да разбере, че те усещат и одобряват света по по-различен метод.

 

След като тази пролет артистът чукна 52 години, споделил пред другари, че към този момент няма сили да сменя дамите, а желае да свие фамилно гнездо. Убеден е, че актуалната му партньорка е идеална за тази цел, тъй като му влиза в състояние, схваща специалността му и не го ревнува от колежките. Като човек на изкуството и сцената обаче, към момента не му е все тая по какъв начин наподобява, а поставя старания за положителния си външен тип.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР