Актьорът Александър Алексиев, известен като д-р Василев от лекарската сага

...
Актьорът Александър Алексиев, известен като д-р Василев от лекарската сага
Коментари Харесай

Д-р Василев става режисьор! С Димо Алексиев се завръщат в „Откраднат живот“

Актьорът Александър Алексиев, прочут като доктор Василев от лекарската сага „ Откраднат живот “, ще се опитва като режисьор, разбра HotArena.

Това ще се случи следващата година, когато Алекс счита да започва първия си самостоятелен сценичен артикул.

Имам доста повече опит в малкия екран и в киното в последните осем години, откогато съм приключил, както и доста театрални планове и това се дължи на обстоятелството, че пребивавам огромна част от времето си в чужбина. Просто не мога да се обвържа с който и да е спектакъл и съм отказвал на доста режисьори и театри да бъда част от представленията поради времето, с което разполагам. Истината е, че следващата година следва един план. Може би е рано да се разяснява, дано започват нещата, става дума за самостоятелен план, който приготвям “, разяснява Алексиев в ефира на „ Здравей, България “, цитира „ ТелеграФ “.

В момента той се е фокусирал основно върху идните фотоси на осмия сезон на медицинския сериал, които би трябвало да стартират до седмица. Димо Алексиев също се завръща в сагата. „ Кръвните връзки са това, което ще ни събере или раздели “, издава още бъдещият режисьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР