Актьор от турските сериали, познат и у нас, е изгубил

...
Актьор от турските сериали, познат и у нас, е изгубил
Коментари Харесай

Известният турски актьор Угур Аслан: Семейството ми е изгубено

Актьор от турските сериали, прочут и у нас, е изгубил едни от най-близките си родственици в в опустошителното земетресение, пише 

Опустошителното земетресение в Турция взе хиляди жертви, като сподели на всички, че пред естествените стихии и гибелта сме безпомощни.

Безпомощен се оказа и Угур Аслан, един от най-известните артисти от турските сериали, който единствено преди дни прикани за помощ за намирането на брат му и цялото му семейство, които бяха в неопределеност. 

“Смятаме, че фамилията ни е изгубено " написа в поста си артистът.

Брат ми, снахата и племенниците са в неопределеност, евентуално са под руините. Моля ви, помогнете да ги открием. Чувстваме се доста зле. Казват, че не престават избавителните работи, само че ние изгубихме вяра “, написа още той в обществените медии.
Угур Аслан разгласява и видео обръщение, в което се споделя: “Много мъчно се свързваме с околните си. Те описаха, че някои от хората са избавили със лични старания, себе си и околните. Ситуацията е доста тежка. Опитахме се да доставим одеяла и храна посредством връзките, които установихме. Колегата Полат Ягджъ искаше да обезпечи храна за хората, да провежда полева кухня. В Хатай има сериозна потребност от помощ. Моля, подкрепете ни. Не намирам думи, с които да изкажа трагичността на ситуацията. Преживявам доста сложен интервал. Това е тестване за всички нас. Валията на Хатай /областен управител/ разгласи, че имат проблеми. Единственото ни предпочитание е да задействат по-бързо избавителните работи. Поне да спасим оживелите... Надявам се, че всички ще преминем сполучливо през това съществено тестване ".

От пост в обществените мрежи се разбра, че всички те са починали, затрупани под руините от земетресението в град Хатай, пишат турските медии.

Угур Аслан е измежду обичаните артисти на почитателите на турските сериали. Родом от Хатай, сега извършва ролята на полицейския комисар Ерен в паметния тв сериал " Присъда " /Yargi/, който е с най-голям рейтинг. У нас е прочут с функциите си в " Черна обич ", " Черно-бяла обич ", " Ямата ".

Съпругата на Угур Аслан е Сема Ергенекон, най-известната сценаристка в Турция, създател на паметните сериали прославени и в чужбина - " Перла ", " Завръщане ", " Черна роза ", " Черни пари, обич ". 

Oyuncu Uğur Arslan: “Hatay’la ilgili soru işaretleri var. Abim, ablam, yeğenlerim göçük altında. Onları artık kaybettiğimizi düşünüyoruz. Durum çok kötü. ”
— Haber (@Haber)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР