Актуалната победителка в конкурса Мис Плеймейт – Жанета Осипова, ще

...
Актуалната победителка в конкурса Мис Плеймейт – Жанета Осипова, ще
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2018 дарява наградата за благотворителност

Актуалната победителка в състезанието Мис Плеймейт – Жанета Осипова, ще вложи паричната си премия за добра идея.

Русокосата изкусителка обаче по никакъв метод не желае алтруизмът ѝ да е демонстративен, тъй като има вяра, че по този начин се губи смисълът.

„ Искам да се занимавам с щедрост, само че не искам това да се случва обществено. Не одобрявам показната щедрост. Не е същинско “, изрично съобщи пред Монитор тя.

На финала на състезанието, който се организира в петък вечер под мотото Нощта на Пепеляшките, Жанета завоюва освен купата, а и ваучер на стойност 20 000 лева и отмора в Гърция. Миналогодишната победителка Нора Недкова сложи върху дългите ѝ къдрици ръчно направена от дизайнера-ювелир Велина Смет корона. Тиарата е украсена с естествена перла и чешки кристали и е уникат.

Поради „ натуралния “ каст и забавните характери в новата годишна продукция плеймейтки, както ги назовава Любен Дилов-син, Жанета е прелестно сюрпризирана от огромната победа.

„ Определено чаках да получа мощна поддръжка и висока оценка, само че все пак първото място ме изненада. Имах мощна конкуренция в лицето на някои от участничките “, призна тя.

Красавицата с съветски корен се радва на поддръжка освен от околните си, само че и от изцяло непознати хора, което тя приема като собствен трамплин. Целта на Осипова оттук насетне е да даде добър образец за подражателство.

„ Животът ми няма да се промени, ще се трансформират целите ми. Ще би трябвало да давам добър образец, а това е огромна отговорност “, споделя с усмивка 25-годишната изкусителка.

Сред членовете на журито, които оцениха гения и визията ѝ, са плеймейтките Златка Димитрова и Нора Недкова, хореографът Галина Манова и журналистът Мартин Карбовски.

Градуса на настроението на празненството, което се организира в Слънчев бряг, подвигнаха и музикантите Светльо Къслев, Веси Бонева и Диона, както и балет X-Energy Crew.

В ролята на водещи на събитието влязоха логопедът и подгласничка от предходни състезания Зори и Мис Силиокон 2018 – Ана-Мария Чернева, позната на редовия фен и с присъединяване си в риалити сериала София – денонощно. Любен Дилов не пропусна да се пошегува, че най-накрая се е обкръжил от нещата, от които най-вече се нуждае – силикон и логопед.

Първа и втора подгласничка на Жанета Осипова станаха надлежно Дениз Хайрула и Несрин Исинова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР