Актуализацията на държавния бюджет е безусловно най-важният въпрос в държавата,

...
Актуализацията на държавния бюджет е безусловно най-важният въпрос в държавата,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Актуализацията на бюджета е най-важна, всичко друго – после

Актуализацията на държавния бюджет е абсолютно най-важният въпрос в страната, тъй като той е гаранцията за спокойствието във всяко българско семейство и за развиването на стопанската система.

Всичко друго – вътрешнопартийни, вътрешнокоалиционни и властови разногласия, постове и хипотези, ще се обясняват и вземат решение, откакто приемем актуализацията. Тя ще разреши 20% покачване на пенсиите, повече пари в младите фамилии и по-добри условия за бизнеса в обстановка на международни, районни рецесии и инфлация ”. Това съобщи пред Nova News националният представител от коалиция “БСП за България ” Борислав Гуцанов.

“Гласуването на бюджета в комисиите сподели, че възможностите да бъде призната актуализацията му, след излизането на Има Такъв Народ от обединението, са 50 на 50. Аз съм оптимист и имам вяра, че в пленарната зала на Народното събрание здравият разсъдък ще надделее и ще покажем, че сме виновни държавници а не партийни функционери и егоисти, робуващи на рейтинги и тесни политически ползи ”, разяснява Гуцанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР