Актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и

...
Актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и
Коментари Харесай

Борисов: Ще докарат пенсиите до 3 долара

Актуализацията на бюджета подсигурява едно – липса на каквото и да е друго в страната.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в препълнената зала на трагичния спектакъл във Велико Търново.

Защо грабите българите?, попита риторично той новите ръководещи, визирайки високите цени на горивата у нас. През 2012 суровият нефт беше безценен, а бензинът с лев надолу. Преди да стана министър председател бях кмет, а преди този момент в службите. Бил съм и частник. Няма в този момент ние да учим някой занапред по какъв начин да ръководи, до момента в който унищожава страната, тъй като бил по-красив, видите ли. Което отново е подозрително, сподели Борисов.

Те желаят да си купят една група хора – пенсионерите, и да отидат на избори, счита Борисов за актуализацията на бюджета. Те желаят да оставят на всяко дете по 40 000 лева дълг. И като не поддържаме нови задължения, ще излезе, че не поддържаме пенсионерите.

Не, срещу сме да счупят страната. Те към този момент я счупиха, само че желаят да я дочупят с ритници, сподели Борисов и акцентира, че желанието да оставиш нещо на децата си е обичайната цел на българина. Имот, къща, нещо да оставиш, изясни той.

Ако в този момент питаме Сачева за пенсиите, тя ще каже – не 20%, би трябвало 40%. Аз желая с 50%. Но най-после ще стане 1997 и пенсиите им ще станат 3 $. Във всяка бяла страна има пенсионен модел – и с колкото пораства стопанската система, с толкоз порастват и пенсиите. Не го правете, не влизайте в задължения , прикани Борисов.

Той си напомни по какъв начин е минал денят му, когато Има Такъв Народ оповестиха, че напущат кабинета.

Играя футбол. Севда желала да ми каже нещо доста незабавно. Какво? Министрите на Има Такъв Народ си тръгвали. Не ми се видя съображение да спра да си играя футбол. Следобеда Слави Трифонов ще се изрича. Спря тока. Ток няма, газ няма, какво е това?, попита Борисов.

Той загатна, че двата танкера с американски полутечен газ са разтоварени в Турция при военни транспортни такси и прикани медиите да ревизират информацията.

Върти ми се из главата, че обещаваха 4 автомагистрали и 5 моста. Не знам, може от ковида нещо да съм комплициран, сподели Борисов на търновци. Нека медиите да попитат къде са тези автомагистрали, като са обещавали единствено от парите на обири да стоят повече.

Той акцентира, че държавно управление на малцинството с първа мощ с 60 депутати не е почтено към демокрацията.

Излизат партии с 5% и изясняват, че би трябвало да има правосъдна промяна и Бойко Рашков да си прави чистки, възмути се Борисов, който бе задържан нелегално от самия Рашков.

Магистрала Хемус до Търново, в случай че не се беше случила смяната в кавички, през днешния ден щеше да е на трошляк, съобщи още някогашният министър-председател.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР