Акцията Зима ще продължи традиционно през целия месец ноември. Тя

...
Акцията Зима ще продължи традиционно през целия месец ноември. Тя
Коментари Харесай

Колоездачи и хора с тротинетки ще бъдат проверявани в акция ”Зима”

Акцията " Зима " ще продължи обичайно през целия месец ноември. Тя ще бъде ориентирана към: водачите, които ръководят пътни транспортни средства, теглени от животинска двигателна сила, водачи на колела и водачи на самостоятелни електрически транспортни средства.

Изискванията за велосипедите и самостоятелните електрически транспортни средства е при съществуване на велосипедна инфраструктура да се движат по нея. Ако няма велоалеи да се движат оптимално най-вдясно по посока на придвижването.

 

До 15-ти ноември чиновниците на " Пътна полиция " ще правят инспекции с особена устременост към оборудването на колите с гуми, предопределени за зимни условия.

Водачите, които ръководят моторни транспортни средства, които към момента не са подхванали дейности за подготовка на колите си за сезона, ще бъдат давани упътвания, оповестяват от Българска национална телевизия.

 

След 15-ти ноември при установено нарушаване на Закона се плануват наказания.

Изискването за автомобилните гуми за интервала от 15-ти ноември до 30-ти март е или да бъдат особено предопределени за студения сезон, или грайферът им да бъде не по-малък от 4 мм.

 

В края на този месец се чака и да стартира и акция " Светлина ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР