Акцията се провежда от вчераМащабна специализирана операция се извършва на

...
Акцията се провежда от вчераМащабна специализирана операция се извършва на
Коментари Харесай

Задържаха 13 души при спецакцията в Добричко

Акцията се организира от през вчерашния ден

Мащабна профилирана интервенция се прави на територията на Добричка област, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи, предава Българска телеграфна агенция.

Изградени са три КПП-та – в Добрич, Каварна и село Стожер. На два частни адреса – в Добрич и Каварна, са открити електронни везни, пари и наркотични субстанции – надлежно 90 и 30 грама канабис. Работата и по двата случая продължава.

Акцията се организира от през вчерашния ден. В нея вземат участие Пътна полиция, Охранителна полиция, Криминална полиция и чиновници на дирекция „ Жандармерия “. Основните цели са определяне и задържане на лица, оповестени за търсене, предварителна защита на незаконния трафик на хора и нелегалната миграция, определяне на неправоспособни водачи на транспортни средства или такива, шофиращи под въздействието на алкохол или опиати, сподели пред публицисти началникът на Пътна полиция в Добрич, основен контрольор Жулиян Минев. Задържани все още са 13 души, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР