Акциите на Twitter няма да се търгуват в петък, става

...
Акциите на Twitter няма да се търгуват в петък, става
Коментари Харесай

Спират търговията с акциите на Twitter преди придобиването на компанията от Илон Мъск

Акциите на Twitter няма да се търгуват в петък, излиза наяве от страницата на Нюйоркската фондова борса, предава Ройтерс.

Това се дължи на обстоятелството, че на следващия ден изтича крайният период, който Илон Мъск получи за завършване на договорката за придобиване на обществената мрежа за 44 милиарда $.

Най-богатият човек на планетата посети централата на Twitter в Сан Франциско в сряда и загатна, че към този момент е „ топ шефът “ в компанията, откакто актуализира биографията на профила си в обществената мрежа на „ Chief Twit “.

Ройтерс заяви във вторник, че редица вложители, в това число Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority и други, са получили нужните документи за финансиране на договорката от юристите на Мъск.

Финализирането на договорката ще постави завършек на заведеното от Twitter правосъдно дело против Мъск. Компанията и вложителите в този момент чака договорката да бъде приключена при първичните условия, препоръчани от Мъск, което значи, че шефът на Tesla ще заплати 54,20 $ за акция на Twitter. След края на комерсиалната сесия в сряда акциите на Twitter нарастнаха с към 1% до 53,9 $ за акция, което е малко под офертата на Мъск.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР