Акциите на Еърбиенби (Airbnb) се сринаха с цели 6 на

...
Акциите на Еърбиенби (Airbnb) се сринаха с цели 6 на
Коментари Харесай

Акциите на Airbnb се сринаха след доклад с мнения на наематели

Акциите на " Еърбиенби " (Airbnb) се сринаха с цели 6 на 100 късно нощес, откакто без значение онлайн издание разгласява отчет, който изследва неприятните прекарвания, които клиентите са имали по време на престои, резервирани посредством платформата за краткосрочно наемане, съобщи Ройтерс.

В разбора на " Беър кейв " (The Bear Cave) се загатва за разнообразни произшествия, изпитали гостите, отседнали в самостоятелно ръководени места за настаняване. Примери за такива прекарвания са условията за изненадващо разчистване и анулации в последния миг, както и голям брой образци за посетители, намиращи скрити камери в спални и бани. Към този миг " Еърбиенби " не е дала отговор на питане за коментар по отношение на отчета, написа още Ройтерс.

Всичко това се случва на фона на увеличени с 40 на 100 доходи на платформата през 2022 година

Базираната в Сан Франциско компания регистрира 16 на 100 нарастване на дейните през четвъртото тримесечие на 2022 година по отношение на същия интервал на 2021 година Резервираните нощувки са нарастнали с 20 на 100 по отношение на година по-рано, само че все пак данните не съумяха да дават отговор на прогнозите на анализаторите.

 istock istock
Миналия месец в канадския град Монреал избухна пожар в постройка, употребена от дълготрайно пребиваващи, както и от посетители с кратковременен престой, които бяха резервирали квартири посредством " Еърбиенби ", след което градските управляващи споделиха, че жилищата в сходни жилищни постройка не би трябвало да се отдават чартърен за тези цели.

В момента съществува и наклонност някои от най-хубавите професионални домакини, работещи с компанията, да отстраняват своите оферти от " Еърбиенби " и да основават свои лични уеб сайтове за резервации, предлагащи по-изгодни покупко-продажби, показва Ройтерс.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР