Акциите на британската фармацевтична компания падат за трети пореден ден

...
Акциите на британската фармацевтична компания падат за трети пореден ден
Коментари Харесай

Акциите на AstraZeneca падат заради съмнения в ефективността на ваксината й

Акциите на английската фармацевтична компания падат за трети следващ ден заради подозрения по отношение на успеваемостта на нейната за COVID-19. Това демонстрират данните комерсиалните данни, представени от РИА Новости.
Към 12:36 часа акциите на AstraZeneca гзагубиха 0,66% до 79,47 лири стерлинги, а от началото на седмицата към този момент са изгубили 4,4% от цената си.
 Средна успеваемост от 70% на Covid имунизацията на AstraZeneca и Оксфордския университет Средна успеваемост от 70% на Covid имунизацията на AstraZeneca и Оксфордския университет
Компанията AstraZeneca съобщи в понеделник, че имунизацията против ковид, създадена взаимно с Оксфордския университет, реализира сре...
AstraZeneca съобщи в понеделник, че промеждутъчен разбор на клиничните изпитвания на имунизацията, разработвана с учени от Оксфорд, демонстрира междинна успеваемост от 70%. Според фармацевтичната компания, участниците са получили две разнообразни дози на имунизацията, едната от които е посочила успеваемост от 90%, а другата - 62%, напомня БГНЕС.
„ Блумбърг “ заяви по-рано през днешния ден, базирайки се на консултант от администрацията на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп Монсеф Слоуи, че дозата на имунизацията, създадена от AstraZeneca взаимно с Оксфордския университет, която е посочила огромна успеваемост, е била тествана върху доброволци на възраст не повече от 55 години.
, една от най-големите фармацевтични компании в света, е основана посредством сливането през 1999 година на английската Zeneca Group Plc и шведската Astra AB. Фирмата се занимава с създаване, произвеждане и продажба на медикаменти за лекуване на болести на стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдови, неврологични и онкологични болести.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР