Актрисата Йоана Темелкова се похвали, че има второ дете“- нов

...
Актрисата Йоана Темелкова се похвали, че има второ дете“- нов
Коментари Харесай

Любими актьори от сериала Братя с участие в нов спектакъл

Актрисата Йоана Темелкова се похвали, че има второ " дете “- нов театър, който се споделя " Аз и Ти, преди ние “. В него присъединяване ще вземе и сътрудника й Владимир Михайлов, който сега е един от любимците за продобиване на формата " Като две капки вода “. 

Темелкова разгласява фотография, на която театралничи с плаката на спектакъла, а от горната страна написа: " Второто ми дете. 2 дни от премиерата. Няма билети. Благодаря “.

Актрисата е безпределно щастлива, че към този момент всички пропуски за събитието са изкупени. Спектакълът дава обещание да е едно от хитовите имена напролет, а ето по какъв начин е разказано и протичащото се в него: " Ще бъде доста забавно дали и по какъв начин ще признаете пред себе си истината. “Сложни човешки взаимоотношения " обичаме да споделяме. Но цялата тази “сложност " е основана на елементарна, разумна и чисто човешка истина. Истина за живота, за времето, за предразсъдъците, за маските, за любовта, за привързаността, за откровението, за думите. Ние ще приказваме посредством този театър, а вие ще чуете “, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР