Актрисата Йоана Буковска-Давидова прикова вниманието с кадъра, който качи в

...
Актрисата Йоана Буковска-Давидова прикова вниманието с кадъра, който качи в
Коментари Харесай

Йоана Буковска също се пусна насинена

Актрисата Йоана Буковска-Давидова прикова вниманието с фрагмента, който качи в обществената мрежа Facebook. Той илюстрира нечовечен побой.

След скорошните самопризнания на колежката ѝ Диана Димитрова, с която играха дружно в сериала " Откраднат живот ", ето, че в този момент и Йоана се включва с забавен апел за дамите, потърпевши от принуждение.
" Искам да покажа същинското лице на израза " Бий ме - обичам те! " Този израз, придобил статута на виц, има чудовищно, а не смешно звучене. Искам да върнем същинския смисъл и тежест в тези думи, когато ги срещаме в бъдеще. Защото в случай че нещо ужасно е станало смешно, значи то е толкоз постоянно срещано в обществото ни, че е станало част от всекидневното зло, което одобряваме с доза примирие и с времето развиваме прочувствена устойчивост - то към този момент не е проблем, а всекидневие и по тази причина ни остава единствено да му се присмиваме горчиво, до момента в който живеем с него… ", написа Буковска в профила си.

Все още не излиза наяве дали обвързва смисъла на думите си със случилото се с Диана Димитрова. Факт е обаче, че поста ѝ провокира мълниеносни реакции.

 И Йоана Буковска-Давидова се пусна насинена - slava.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР