Актрисата Яна Маринова е наследила силата от баба си, а

...
Актрисата Яна Маринова е наследила силата от баба си, а
Коментари Харесай

Яна Маринова: На младини се опитах да прецакам всичко

Актрисата Яна Маринова е наследила силата от баба си, а положителната си форма дължи на планината. За театралното си турне в Германия, фамилията си и какво й дава природата тя споделя повече в " Тази неделя ".

Яна Маринова е изключително близка с баба си Райна, която галено назовава Рени. Спомня си, че като дете, тя й е правела парцалени кукли.  

" Тя ми съобщи цялата си мощ, а в този момент е на съвсем 90 години. Вярвам, че пребивавам живота и на баба ми, и на майка ми, въпреки в по-младите си години да се пробвах да прецакам всичко, които са ми завещали тези две Скорпионки. "

Особено тъжно й е, че възрастните хора в България не могат да се отдадат на отмора, откакто се пенсионират и приканва хората да се грижат за възрастните си родители, защото страната не го прави. " Това потомство, което толкоз доста работеше, остава най-после по апартаментчета и къщички и се чудят по какъв начин да свързват двата края " - прочувствено споделя тя. 

Според актрисата в своя живот тя сбъдва фантазиите, които баба й и майка й не са имали опцията да осъществят. Една от тях е пътуването в чужбина. Наскоро Яна Маринова се завърна от сполучливо театрално турне в Германия, на което показва пиесите " Любовни писма " и " Куци ангели ".  

На " Куци ангели " феновете ще могат да се насладят на 8 февруари в спектакъл " Възраждане ".  " Любовни писма " пък може да гледате в Кюстендил на 18 февруари, Бургас - 19 февруари и при започване на март - в Германия. През май пиесата отива и в Лондон. 

И в случай че силата е наследила от баба си, положителната форма и хубостта си актрисата дължи на планината.

" За мен това да си на слънце, да мога да пипна земята и да кажа - " Господи, благодаря ти! " ми дава здраве и хубостта. " - споделя актрисата.

За 2022 година си пожелава да се осъществя най-малко един от двата от кино лентата, които й предстоят. " Игра на доверие " е едното заглавие - филм, отдаден ма майка й, който се чака да излезе през септември. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР