Актрисата Виолета Донева е открита в коридора на жилището си

...
Актрисата Виолета Донева е открита в коридора на жилището си
Коментари Харесай

Виолета Донева е душена и наръгана, голямата актриса овдовяла преди месеци

Актрисата Виолета Донева е открита в коридора на жилището си с прободни рани и със следи от душене, сочат последните информации от следствието. Заподозряна за убийството на актрисата Виолета Донева е нейна близка родственик с психологични проблеми - внучка или племенница. Засега арестувани за закононарушението няма.

Синът на убитата Иво Стайков не пожела да разяснява случилото се. " Води се следствие от способените органи, когато бъдат открити причинителите и има присъда, ще се знае кой какво е направил ", сподели Стайков.

През последните дни пред блока е имало непрекъснато полицейско наличие.

В последните месеци Донева била съкрушена след гибелта на брачна половинка си - някогашния баскетболист Атанас Грънчаров. 

От прокуратурата разпространиха информация, че не е ясно по кое време тъкмо е осъществено убийството, само че изключиха версията, че става въпрос за заможен спор.

В обществените мрежи министърът на културата проф. Велислав Минеков написа, че е разтресен от новината за убийството на Виолета Донева: " Няма думи, с които да се опише тъгата от загубата на един без време пресечен пълностоен живот, отдаден на българската просвета, на българския спектакъл! "

Домът на убитата остава запечатан от проверяващите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР