Актрисата Стойка Стефанова, която бе участник в първия Биг Брадър“,

...
Актрисата Стойка Стефанова, която бе участник в първия Биг Брадър“,
Коментари Харесай

В новия сериал „Клетката“: Стойка от „Биг Брадър“ надзирателка в затвор

Актрисата Стойка Стефанова, която бе участник в първия „ Биг Брадър “, играе надзирателка в затвор в новия сериал по NOVA  „ Клетката “.
„ Асен Блатечки ни разказваше вицове по време на фотоси “, сподели риалити звездата пред „ Телеграф “ и показа, че присъединяване й в сериала й е донесло доста положителни страсти.

В новата престъпна драма Стойка Стефанова охранява зад решетките основната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Другите съществени функции се извършват от Асен Блатечки и Мартин Димитров. „ Героинята ми се споделя Панева и е най-новото попълнение в пандиза . Все още е доста несигурна, оглежда се по какъв начин се случват нещата, какво вършат другите надзиратели и се пробва да се учи от тях. Иска да бъде призната от екипа, да потвърди, че може да се оправи. Впоследствие от ден на ден да се натрупва противопоставяне в нея за всичко, което се случва в пандиза. Не може да се съгласи с доста от нещата там “, споделя звездата.
„ Моята героиня е страхлива. Самата аз в живота не съм толкоз внимателна, деликатна и толкоз плаха . По-скоро се разграничаваме “, добавя тя.

Риалити звездата не се явила на кастинг, а получила предложение по телефона за присъединяване в плана. „ Предполагам, че концепцията им е пристигнала, тъй като участвах в епизодична роля в сериала „ Братя “. Играех съкилийничка и може би оттова са ме видели. Първоначално ми звъннаха и ми предложиха други функции, само че след това ме избраха за тази “, споделя Стойка. Надзирателката е първата огромна роля за брюнетката, само че все пак се оправя ослепително . „ За мен беше доста и притеснително, и вълнуващо да видя по какъв начин се случва един филм. Беше забавно да следя режисьорите по какъв начин работят на терена, операторите, асистентите, всички. Работата с другите артисти също беше доста вълнуваща. Хем си вътре във кино лентата, хем наблюдаваш целия развой “, сподели актрисата.

Още в самото начало на плана се заформила другарска среда измежду актьорите.
„ В нито един миг не се е усетило напрежение сред нас. Никой не прави забележки на някой различен, в случай че потърсиш съвет, постоянно ще ти дадат. Например имам подиуми с Асен Блатечки и мога да кажа, че се притеснявах по какъв начин ще се случат нещата с него. Все отново той е доста добър артист. Но Асен е доста земен, отворен, занимателен . Сякаш се познаваме от години, по този начин те подготвя неговото държание. Разказваше ни вицове, смешни истории от професионалния му опит, куриозни обстановки. Според мен това несъмнено смъква напрежението. Не знам дали го прави за да ни сближи всички, или просто си е подобен. През цялото време беше с усмивка и ни забавляваше “, показа Стойка.

Стойка е участник от първия сезон на паметното предаване по NOVA „ Биг Брадър “. На въпроса дали би влезнала отново в този формат, тя отсече: „ Не знам дали бих взела участие още веднъж, не съм сигурна дали има нещо, което би ме изненадало или предизвикало, че да вляза там. Когато съм взела участие, не съм имала семейство и такива отговорности, а в този момент по-скоро не си представям да не присъствам толкоз време от у дома “, показа виновната майка. „ Може би тези риалити формати са за по-младите хора. Все отново минаха 20 години , откогато бях в старта на „ Биг Брадър “. Не мисля, че това доброволно държание и наивно още участват в мен, та може би няма да бъда толкоз забавна “, добави тя. Стойка добави, че е в прелестни връзки с всички съквартиранти от този сезон на формата, само че не се чуват постоянно. „ Единственият, с който по-често се чуваме, е Дими. Зара също ми се обажда, когато си идва в България. Това са хората, с които подкрепям някаква връзка и се виждаме “, описа тя.
 

Въпреки че Стойка има две дребни момиченца, които имат потребност от нейното внимание , е съумяла да откри междина за тренировки. „ Нямам свободно време поради децата. Но от 10 месеца започнах нещо ново. Спортувам по-активно. Опитвам разнообразни типове спорт, това е моят релакс. Засега съм си харесала най-вече канго джъмп и акцентирам на него “, описа звездата.

В момента Стефанова не взе участие в постановки в театъра. „ Освен сериала имам свое предаване и се занимавам главно с него “, споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР