Актрисата София Лорен спечели престижна годишна награда за най-добра актриса

...
Актрисата София Лорен спечели престижна годишна награда за най-добра актриса
Коментари Харесай

София Лорен с награда за най-добра актриса

Актрисата София Лорен завоюва влиятелна годишна премия за най-хубава актриса за кино лентата „ Животът пред теб ". Наградата за италианско кино „ Давиде ди Донатело " е най-престижната национална премия в Италия, която се дава един път годишно за кино достижения.

Легендарната актриса София Лорен (86) съобщи, че не знае дали това ще е последният й филм, само че че има сила и предпочитание да продължи да играе, тъй като без кино не може да живее.

„ Вълнувам се както преди 60 години, когато за първи път получих тази премия ", сподели тя.

Режисьор на кино лентата е нейният наследник Едоардо Понти, а с изключение на известната актриса във кино лентата играе и момчето Ибрахим Гая, за когато актрисата споделя, че е „ прелестно, вълшебно дете ".

Министърът на културата Дарио Франческини сподели на церемонията по награждаването, че италианското държавно управление приготвя огромен план за възкръсване на филмовото студио Cinecita с инвестиция от 300 милиона евро.

Президентът на републиката Серджо Матарела одобри част от наградените създатели и артисти в седалището на държавното управление.

„ Можем да излезем от рецесията, която претърпяваме, единствено със взаимност, визия и възприятие за принадлежност към обща история ", сподели президентът Матарела, който дефинира киното като скъпо общо богатство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР