Актрисата Силвия Петкова също е сред бедстващите на морето. Тя

...
Актрисата Силвия Петкова също е сред бедстващите на морето. Тя
Коментари Харесай

Актрисата Силвия Петкова, която е блокирана в Синеморец: От 20 часа не е спряло да вали

Актрисата Силвия Петкова също е измежду бедстващите на морето. Тя се намира в Синеморец и е блокирана поради бедственото състояние, което кметът на община Царево Георги Лапчев разгласи в резултат на наводненията и интензивните превалявания.

“В момента е утихнало, само че виждам в един уебсайт за прогнозата за времето, че идва още по-зловещо нещо от морето. Пътищата са затворени. Всичко, което знам, написа във фейсбук страницата на община “Царево ”. Нямам ток. Тук в Синеморец не е такова ситуацията, каквото виждам в Царево, Ахтопол и Арапя. Пък и въпреки всичко се намирам на по-високо. Само чух, че плажът Бутамята е изринат и въобще не съществува, само че това са единствено клюки ”, описа пред “24 часа ” актрисата.

Тя се пробвала да излезе от Синеморец, само че обърнала още на първия км, заящото задръстването започвало от моста на река Велека.

“Тук в действителност 20-и час не е спирало да вали. Всичко е под вода и въпреки всичко при мен е малко по-добре в сравнение с това, което видях, че се случва в Царево и Ахтопол ”, написа Силвия Петкова малко по-рано в инстаграм профила си.

Именно поради това, че е блокирана, представлението “Съседите от горната страна ”, което трябваше да играе довечера в Пловдив, е анулирано.

“Съжалявам да го кажа, само че поради мен и това състояние представлението в Пловдив на “Съседите от горната страна ” довечера няма да се състои. В момента се опитваме да намерим нова дата ”, сподели още тя в обществените мрежи. “Надявам се всички, които са в евакуация сега, да са добре. Вярвам, че екипите за реагиране ще отпушат пътя по най-бързия метод и всички, които бедстваме тук ще се оправим някакси ”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᔕIᒪᐯIᗩ ᑭᗴTKOᐯᗩ (@silvia_petkova_official)

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР