Актрисата с бунтарски характер Снежана Макавеева искрено избухна срещу чалга

...
Актрисата с бунтарски характер Снежана Макавеева искрено избухна срещу чалга
Коментари Харесай

В „Сървайвър”: Певицата Татяна пере гащите на Благо!

Актрисата с непокорен темперамент Снежана Макавеева откровено избухна против „ чалга коалиция ”, която разкри в риалитито на Би Ти Ви „ Сървайвър ”. В понеделник стана ясно, че тя отпада от племето на известните по решение на излъчения като лидер на групата Благой Георгиев-Джизъса. Това я ядоса и я накара да разкрие любопитни детайлности от живота на към този момент някогашните си съотборници, в това число коя дама пере бельото на прясно женения някогашен футболист.
„ Татяна Къцова пере гащите на Благо! ” , разкри афектираната Снежана Макавеева. Тя изригна по адрес на футболиста и фолк певицата, откакто бе отлъчена от племето им в риалитито. Според разпоредбите на играта, всеки тим трябваше да излъчи по един представител, който да отиде на среща с водещия Ваня Джаферович. Известните изпратиха Джизъса, а „ Войни ” – дизайнера Едис Пала. На двамата беше сложена задача да изберат по двама мъже и две дами от племената си, които да изпратят в противниковия тим.

Джизъса избра Снежана, готвачката Божана, влогъра Чефо и финансовия представител Данаил. Двамата мъже одобриха нещата относително умерено, само че Божана и Снежана съществено се наскърбиха. Докато готвачката се втурна да псува и ругае, давайки воля на възприятията си, актрисата мълчеше, чудейки се по какъв начин да не се разплаче. Тя от една страна се почувства афектирана, че са я отлъчили, от друга й липсваха удобствата в лагера на известните, където, в случай че не друго, има най-малко съдове за хранене. „ Войни ”-те признаха, че не са виждали вилици и лъжици от цялостен месец, а вместо чинии употребяват миди и черупки от кокосови орехи.

На идващия ден Макавеева разгласи, че с другото племе й е по-приятно. Според нея, при известните имало доста фалш и се била образувала „ чалга коалиция ”, в която влизали Благо Джизъса, приятелката му от ергенските години Татяна, баджанакът му Георги Валентинов и манекенът Иван Булкин. „ Благо направи избора си съгласно това, което е значимо за самия него, а не за племето. На него му е значимо да има някой, който да му пере гащите! ”, изстреля Снежана. На въпрос на водещия кой пере гащите на Благо, тя непосредствено отговори: „ Татяна Къцова ”. Татяна не отхвърли думите на Макавеева, а в противен случай – с горделивост сподели, че „ фолк певиците, с изключение на да наподобяват красиви, могат и доста други неща ”, а точно – да перат, да метат и да се грижат за другите. Затова мъжете в племето „ за разлика от някои дами ”, били чисти и спретнати. Така и не стана ясно дали тя пере бельото и на другите мъже в тима, или го прави единствено за Джизъса.

Понеже очевидно се обиди от определението „ чалга коалиция ”, певицата обърна диалога към българския фолклор. Тя обстойно и нашироко изясни, че фолк певиците пеели и национална музика, която била свещена, само че очевидно в риалитито има хора, които не я ценят. Снежана пък сподели, че в новото племе й било по-хубаво, тъй като, въпреки в него да няма лъжици, има хора, с които може да организира естествени диалози.

Докато в Доминиката се вихрят сходни пристрастености, в Би Ти Ви започнаха обезверени ограничения в опит да спасят рейтинга на скъпото си, само че скучно за доста фенове риалити . В хода на играта малкия екран промени разпоредбите й. Публиката към този момент не гласоподава кой да отпадне от играта. Това се взема решение посредством надпревари на номинираните участници. В епизода в понеделник даже бяха излъчени фрагменти, в които членове на двете племена разясняват, че играта с „ новите правила ”, които в действителност са разпоредбите от истинския формат, била по-интересна. Освен това беше коментирано, че този сезон бил доста по-динамичен и любопитен от всички останали до момента. Не е изключено „ оцеляващите ” да са били инструктирани да кажат всичко това пред камерите, с цел да убедят феновете, че ще останат удовлетворени, в случай че гледат.

Засега обаче резултат няма. Рейтингът не е добър, което наложи редуциране на броя на епизодите. Вместо по три на седмица, както първоначално, към този момент се излъчват по два – единствено в понеделник и вторник. Третия епизод бе изместен от неделя в събота, с цел да не се конкурира с „ Като две капки вода ” по Нова тв. Нова обаче постави на гърба му „ Един за различен ”. Само две седмици бяха задоволителни на хората в Би Ти Ви, с цел да осъзнаят, че войната с Нова е изгубена, и да махнат третия епизод от програмата си. Сега малкия екран излъчва филми и в събота, и в неделя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР