Актрисата реши да започне 2024 г. с нова визия. Най-гомеият

...
Актрисата реши да започне 2024 г. с нова визия. Най-гомеият
Коментари Харесай

Нова година-нова визия: Вижте променената Луиза Григорова

Актрисата реши да стартира 2024 година с нова визия. Най-гомеият комплимент за нея пристигна не от почитателите, а от дребното й момченце:

„ Бранчето ми сподели: „ Мамо, доста те одобрявам с тази косичка “. И аз доста се одобрявам “, написа Луиза под фотографията си с новата прическа.

Тя признава, че е качил 2-3 кг по празниците и не си е мръднала пръста да тренира, даже не е ходела. Изяла всички кексове и шоколади, хвали се тя в мрежата.

В поста си в Инстаграм актрисата изрично акцентира значимостта на това човек да обръща  повече внимание да себе си, да си дава отмора от напрежението и да се обича.

" Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората към вас ще са щастливи. Сега имам голямо предпочитание за нови върхове, за влизане във форма, за пътешествия, за всичко, за ВСИЧКО! Защото съм добре. " – написа още актрисата.

Трудности имаше и за актрисата по празниците. Тя прекара Бъдни вечер дружно със сина си Бран в " Пирогов ".  Наложило брачният партньор й - режисьорът Мартин Макариев, да отиде незабавно на фотоси, и по този начин Луиза и синът й се оказали сами. А в 22 ч. били принудени и да посетят Пирогов. Тогава актрисата показа, че е останала впечатлена от благото отношение на личния състав там.

Инфо: telegraph.bg

Тагове: Луиза Григорова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР