Актрисата Ралица Паскалева гради сериозна кариера пред камерата в последните

...
Актрисата Ралица Паскалева гради сериозна кариера пред камерата в последните
Коментари Харесай

Ралица Паскалева откровена до болка: Преживях разводи, сватби, кома и операция

Актрисата Ралица Паскалева гради сериозна кариера пред камерата в последните години. Любимата лекарка на зрителите от „ Откраднат живот “ за първи път бе толкоз откровена в изявление.

Ето какви самопризнания направи в ефир екранната доктор Стилянова:

Само метеорит не ме е блъскал – претърпях боричкане с кола, кома, интервенция, раждания, сватби, разводи… “. Това призна за функциите си досега актрисата и звезда в сегашния сезон на „ Капките “ Ралица.

„ Никога няма да разреша на злото да победи! Няма по какъв начин да му покажа това. Може да се каже, че съм в този интервал, само че избирам да приказвам за положителните неща “, увери Паскалева по Нова. Причината за откровенията й е диалог с Мариан Станков – Мон Дьо, в който актрисата изля душата си.

 Ралица Паскалева изявление

„ Опитвам се малко по-балансирано да виждам на всякакви обстановки и случки, тъй като прекалено много ги изживявам от време на време. Трябва да спра да давам шансове на хора, които са ме разочаровали. Понякога ставам мазохист, тъй като се слагам в такива обстановки, само че другояче постоянно съм подготвена на диалог с индивида против мен, тъй като постоянно съм подготвена за истината.

В нашата среда има доста злоба, двуличие, завист, фалш. Опитвали са се да ме вкарват в някоя конспирация или подмолна игричка. Не мога да си го разреша това нещо. Когато позволиш някой да те унижава, да те малтретира, да те мачка, значи ти си го разрешил, безапелационна е Ралица, която даже преди време е напускала медия поради такава обстановка.

„ На мен ми се е случвало да напускам и медия – упорстваха да подпиша контракт, който е в мой ущърб. Казаха – вършим те известна, а аз попитах за какво си мислят, че това е основна цел?! “ Хората си показват, че се къпем в пари, а то от време на време не знаеш по какъв начин да си платиш сметките?! Това да се докопаш до някаква популярност, до популярност поради пари, не мога да го разбера…

Според актрисата доста значими са били препоръките, които й е давал Стефан Данаилов, в чийто клас беше. „ Стефан Данаилов ходеше и скрито плащаше семестрите на студентите, които нямаха опция. Ако някой се изкашля в залата, незабавно се грижеше. Някой е гладен – хоп, пица за всички. Никога няма да не помни препоръките, които ми е давал. Един от тях беше: Не се оставяй да те мачкат! На него са му правили номера от злоба, от сътрудници.

На въпрос коя е най-хубавата й роля досега, Паскалева надали учудва някого с отговора: „ Може би „ Откраднат живот “ – имам над 400 епизода. Признава, евентуално за изненада на мнозина – „ Много обичам да играя неприятните герои. Докога ще играя тази, която подвига кавги и разрушава фамилии? Искам нещо тотално друго, подготвена съм на всякаква смяна – и с косата, и с лицето. Няма да се вършим единствено на хубавки, то е светотатство! “

Известността не ми е изключително приятна, малко ми е непозната, продължава с откровенията си Ралица Паскалева, с цел да стигне и до признанието: „ Силно самолюбив човек съм, мощно привързана съм към справедливостта и истината. Най-много ме визира, когато се написа за фамилията ми. На някои не прощавам. Имам и към този момент наказани! В един миг доста започнаха да демонстрират детето ми в медиите – това беше камъчето, което катурна каруцата. Подхванах, ей по този начин, за спорта, дело, което завоювах още на първа инстанция. Мина една година от това, просто не съм го оповестявала “.

 Ралица ПАскалева и Теодор

За огромната си обич и татко на детето й – Теодор Салпаров, актрисата е безапелационна: „ Със сигурност Теди промени съществено живота ми. Той се появи в най-правилния миг от живота ми. Тогава бях по-скоро смачкана. Чувствах се не задоволително добър човек, не задоволително стойностна – дали поради някой, който си е избивал комплексите върху мен или поради друго, само че това е до един миг, в който това те смачква. Била съм жертва на доста тежка операция, която ме е довела до страхове – дали съм задоволително почтена, красива, интелигентна, добра…

В началото си писахме. Той ме канеше на мач, аз – на филм. Един път организирахме един видеоразговор, който продължи може би 7-8 часа. Аз бях в Малта с другари, той – в Бразилия с тима. Това беше момента, в който осъзнахме, че има какво да си кажем, че си пасваме. Накаря той ми споделя: Кацам еди по кое време си, ела ме вземи от летището. Подминах и терминала, и изхода, и застанах на Околовръстното да го очаквам.

А той, клетичкият, пребит от път, се наложи да влачи куфари 10 минути, с цел да пристигна до мен… От тази ни първа среща, в която се видяхме с други очи, стана ясно, че сме сродни души. Веднага се влюбихме. Много ме промени тази обич. Теди е доста спокоен човек, аз приказвам доста. Той също може да е вихър, само че е лъв, над нещата е.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР