Актрисата Радина Думанян, нашумяла в ролята на Биляна от първите

...
Актрисата Радина Думанян, нашумяла в ролята на Биляна от първите
Коментари Харесай

Известна родна актриса ще става майка

 Актрисата Радина Думанян, нашумяла в ролята на Биляна от първите сезони на сериала " Откраднат живот ", е в напреднала бременност и май ще роди напълно скоро.

Новината стана ясна от видео, пуснато от нейните колежки Луиза Григорова и Весела Бабинова, които също са бременни. Те демонстрираха клип, на който се виждат няколко млади дами, насядали към маса в заведение. Три от тези дами са точно Радина, Луиза и Весела. Във видеото доста ясно се вижда какъв брой е наедряла Думанян спрямо нормалната си идеална форма. При по-внимателно вглеждане проличава и бременното й коремче.

Съдейки по размерите, които е придобила фигурата на 30-годишната актриса, раждането най-вероятно следва в околните седмици. Изглежда, нейното бебе ще изпревари бебетата на приятелките й Весела и Луиза.

В последните месеци родената в Пловдив Радина Думанян спря да демонстрира свои фотоси в общественото пространство. Тя бе изключително дейна в обществените мрежи преди изключителното състояние напролет, а след оповестяването му стартира да се включва все по-рядко и по-рядко. Когато изобщо пускаше фотоси в своите профили, те бяха на тортите, които прави. Известно е, че сладкарството е занимание на актрисата. Едва в този момент излиза наяве, че със своята бездейност в интернет тя се е опитвала да скрие от необятната общност, че чака да стане майка, писа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР