Актрисата от Семейство Сопрано“ Дреа де Матео с умиление си

...
Актрисата от Семейство Сопрано“ Дреа де Матео с умиление си
Коментари Харесай

Звездата от „Сопраното“ Джеймс Гандолфини даде на членовете на актьорския състав чекове за $30 000, скъпи часовници, безплатни обяди

Актрисата от „ Семейство Сопрано “ Дреа де Матео с трогване си спомня „ щедростта “, която нейният сътрудник, починалият Джеймс Гандолфини, показан в хода на сполучливия трагичен сериал.

Актрисата описа пред Fox News Digital единствено за някои от деянията на благотворителност на Гандолфини, в това число да даде на членовете на " Семейство Сопрано " $30 000 чекове, откакто бяха изключени от договорката за DVD на шоуто.

„ Искам да кажа, че това е човек, който ни извика в филмовия откъс си един по един и ни даде чекове за $30 000. И ние като, „ За какво е това? “ Той сподели: „ Току-що сключихме договорка за DVD-та и те не включват вас “, сподели де Матео.

Актрисата от „ Семейство Сопрано “ Дреа де Матео сподели Fox News Digital, че Джеймс Гандолфини е бил „ великодушен “ с обилни дарове към членовете на актьорския състав. (Getty Images)

Де Матео получи огромния си триумф, когато получи ролята на Адриана Ла Черва в „ Семейство Сопрано “, част, която й донесе премия „ Еми “ и номинация за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР