Актрисата от Народния театър Рени Врангова, която е и съпруга

...
Актрисата от Народния театър Рени Врангова, която е и съпруга
Коментари Харесай

Рени Врангова: В Народния театър ни подслушват

Актрисата от Народния спектакъл Рени Врангова, която е и брачна половинка на режисьора Александър Морфов, също взе отношение във връзка публикуваното видео с думи на мъжа й против сътрудника й Евгени Будинов.

" Този манипулативно изрязан запис е благосъстоятелност на Народния спектакъл и е бил съхраняван в ПР отдела. Явно ТЕ са го изпратили на който би трябвало.
Странни функционалности извършват, тъй като на всички е ясно, че Реклама на представления НЯМА. (Както виждате във фейсбук артисти и режисьори всеобщо си популяризират представленията.) Това потвърждава нещо доста страшно…., че в театъра ни подслушват и наблюдават отвред. Послееее…..писмени пояснения и ЧСИ! Внимавайте! ", написа Врангова във фейсбук.

Ръководител на пиар отдела на Народния спектакъл е Велислава Кръстева - дълготраен медиен консултант на Движение за права и свободи. Именно с нея има спор Морфов, който към този момент на няколко пъти надраска вратата на кабинета й в Народния.

По-рано през днешния ден от публикувано в медиите видео стана ясно, че артистът Евгени Будинов е бил изхвърлен от спектакъла " Хъшове " на Народния спектакъл от режисьора Александър Морфов по политически аргументи. 

„ Имаме още едно неявяване. Един гербаджийски отпадък, който го изхвърлихме от представлението... ” Тези думи на режисьора се чуват по адрес на артиста Евгени Будинов, който дълги години бе част от неговата режисура. Самият Морфов декларира, че Будинов има качества, само че не може да бъде част от представлението поради своите разбирания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР