Актрисата от Черешката на тортата Лили Гелева надмогна булимията. Красавицата,

...
Актрисата от Черешката на тортата Лили Гелева надмогна булимията. Красавицата,
Коментари Харесай

Актриса от „Черешката на тортата” надмогна булимията

Актрисата от „ Черешката на тортата ” Лили Гелева надмогна булимията. Красавицата, която стана известна като веганката от кулинарното шоу, както и с ролята на лекар Мишева в хитовия сериал " Откраднат живот ", крие огромна загадка.

И това не е връзката й с сътрудника й Христо Петков, който се превъплъти превъзходно в облика на килъра в " Дяволското гърло ". Отношенията им стартират като неразрешена обич, тъй като по това време той е привързан съществено с колежката си Анастасия Ингилизова.

Двамата имат и момченце - Константин. Когато детето е на две годинки, Христо се влюбва в Лили и напуща Анастасия, с която и до ден сегашен са в другарски връзки, като не пропуща да се грижи за сина си.

Христо и Лили не обявяват връзката си, само че и не се крият, тъй като по време на нейното присъединяване в " Черешката на тортата " тя демонстрира техни общи фотоси. Двамата живеят дружно, само че не считат да се женят, тъй като артистът е съперник на брака.

Това не е проблем за Гелева, която от година и половина е веган. А такава става освен поради любовта си към животните, само че и тъй като в предишното е страдала от булимия и години наред се е борила с тежкото хранително разстройство. lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР