Актрисата ни впечатлява със своята семплост и с умението само

...
Актрисата ни впечатлява със своята семплост и с умението само
Коментари Харесай

7 неща от гардероба на Дакота Джонсън, които бихме си купили

Актрисата ни впечатлява със своята семплост и с умеенето единствено с няколко basic неща да си основава задоволително многообразие в всекидневието, когато оставя суетата от аления килим зад тила си. Точно по тази причина и класическият е това, с което най-често можем да я забележим, и постоянно комбиниран с едноцветен тишърт или пуловер. Към тях Дакота прибавя и комфортни лоуфъри или кецове, още веднъж оптимално семпли и в неутрални цветове като черно и бяло.

В същото време от време на време можем да я забележим в нещо по-цветно като рокля с принт и късо кожено или, само че това е единствено, в случай че още веднъж има мотив да се появи на някое събитие. Затова пък точно този бохо изискан бихме си го „ откраднали “ целия дружно с ботите и чантата. А те са Gucci, несъмнено.

Харесахме и един от по-официалните й тоалети, само че не – не е рокля, а костюм и то в блестящо червен цвят, който тъкмо в този момент е доста модерно под формата на блейзъри и  и ние знаем тъкмо от кое място ще си го купим. Така че може да разгледате в галерията нашите шопинг оферти, въодушевени от стила на Дакота Джонсън.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР