Актрисата Неда Спасова, чието име се чу от сериала Откраднат

...
Актрисата Неда Спасова, чието име се чу от сериала Откраднат
Коментари Харесай

Неда Спасова бълва огън и жупел: Мръсници, това е приятелят ми! Дано се задавите!

Актрисата Неда Спасова, чието име се чу от сериала " Откраднат живот " доста се вживя. Екранната Кая Райкова не е малко дете, че да е наясно с едно - щом си обществена персона, ще се приказва за теб. Ще се търси с кого си, с кого лягаш и ставаш, с кого се разделяш - това се прави по целия свят и всеки е наясно. От Джей Ло и принцеса Даяна, та до Неда... Но това е обособена тематика.

Причината Спасова да изригне до небесата, са публикациите на някои медии по отношение на самоличността на приятеля й, за който източници говореха, че е режисьор. Не се загатваше име, просто специалност. Е, оказа се, че специалността на гаджето й е сходна и отново е обвързвана с киното.



Това е Христо Генков, който е оператор на няколко наши известни филми като " Дякон Левски ", " Мисия Лондон ", " Ботев " и други. Двамата били дружно от шест години. И тъй като Неда пусна обща тяхна фотография, само че забрани да се популяризира и заплаши да заведе дело за авторски права, то ще ви покажем фотография на Христо от Google.

Неда обаче не стопира да наскърбява и плюе публицистите, които се водят таблоидни и явно това им е работата. Ако някой не е чувал, таблоидната публицистика е една от най-развитите, а и платени зад океана.

Спасова обаче изкара пишещите мръсници и хубаво ги насмете, тъй като написали, че крие гаджето си. А тя желала да си пази персоналния живот за себе си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР