Актрисата Мария Бакалова, която се превъплъти в образа на Тутар

...
Актрисата Мария Бакалова, която се превъплъти в образа на Тутар
Коментари Харесай

Какво признание! Мария Бакалова оглави класация на IMDB, Саша Барон Коен я спряга за Оскар

Актрисата Мария Бакалова, която се превъплъти в облика на Тутар - дъщерята на Борат във кино лентата " Борат-2 ", застана отпред на влиятелната ранглиста на кино уеб страницата IMDb за най-популярните артисти в света, оповестява NOVA.

Виж още: Българка бе посетител на Джими Кимъл, влиза в ролята на дъщерята на Борат

Подобно нещо се случва за първи път в историята като надарената българка изпревари даже самия Борат (Саша Барън Коен). След Бакалова се подреждат имена като Виктория Педрети, която бе в основната роля в страховития сериал The Haunting of Bly Manor по Netflix. На трeто място е Лили Колинс, дъщерята на артиста Фил Колинс, която също играе в сериал на Netflix - Emily In Paris.

Виж още: Ванко е треньорът на БГ звездите, който има някои скъпи препоръки за всички в сезона на грипа

За ролята на Мария Бакалова във втората част на Борат стартира да се написа и приказва, откакто бургазлийката бе посетител на известния водещ Джими Кимъл. Там с нея бе и Саша Барон Коен, който играе неин татко във кино лентата. Там Мария проговори на български, като изиска от водещия да си смъкна панталоните. Тя даже се разкрещя на Джими, тъй като искаше той да си смъкна панталоните незабавно, а не по-късно, както той предложи. В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно долни дрехи, а по-късно - без обувки.

Виж още: Безценна реакция: Вижте по какъв начин реагира Ива Екимова, когато вижда Дара в " Маскираният артист "

Мария е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, взе участие в " Бащата " на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, като филмът получи " Кристален глобус " на фестивала в Карлови Вари. Играе и една от основните функции в " Като за последно " - комедията на Ивайло Пенчев, триумфирала на фестивала " Златната роза ". Преди дни Саша Барон Коен съобщи, че българката би трябвало да вземе премия Оскар за ролята си на Тутар, дъщерята на Борат.

Виж още: И Гала е с COVID-19: Какви са признаците ѝ, по какъв начин се усеща и къде се е заразила?

Бакалова работи в Европа в тандем с Юлиан Костов, който от дълго време снима с някои от най-големите режисьори. Именно той я изпраща на кастинга за продължението на скандалния филм на Саша Барън Коен, който разсмя света с " Бруно ", " Диктаторът " и " Али Джи ".

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР