Актрисата Луиза Григорова сподели в социалните мрежи кадри от кръщенето

...
Актрисата Луиза Григорова сподели в социалните мрежи кадри от кръщенето
Коментари Харесай

Луиза Григорова кръсти сина си

Актрисата Луиза Григорова показа в обществените мрежи фрагменти от кръщенето на сина си Бран. Макар ритуалът да е бил преди време, тя едвам в този момент сподели фотоси от черквата. Макар, че нееднократно е подчертавала, че избира да пази персоналните моменти и фамилните празници надалеч от общественото пространство, този път направи изключение.

 

Самата тя признава, че не е споделяла нищо от този техен огромен ден, защото си го запазили за тях. Наскоро обаче се върнала към фотосите и решила за разгласява няколко от тях. Уточнява, че кръщенето се е състояло в църквата „ Свети апостоли Петър и Павел “ във видинското село Гоматарци и било осъществено персонално от митрополит Даниил Видински.

 

Наследникът на Луиза и Мартин Макариев навърши 3 години в края на септември. Припомняме, че режисьорът има и още едно дете от предходен брак, което е в отлични връзки с актрисата.

 

Запознати издават, че Луиза към този момент се усеща подготвена за още един правоприемник, само че в последно време е затрупана с пътувания и задължения, по тази причина счита, че моментът още не е подобаващ. Иначе мощно се надява някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

 

Двойката подписаха брак през лятото на 2017 година и въпреки връзката им да бе подложена на някои тествания, към днешна дата се усещат по-щастливи от всеки път. Луиза, която изначало не желала да има дете, а да се посвети на кариерата си, в този момент споделя, че майчинството е най-хубавото нещо.

Инфо: Уикенд

Тагове: Луиза Григорова Мартин Макариев кръщене актриса Даниил Видински
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР